fredag 23. oktober 2009

Matlagingskurs i høst

Norsk proteinintoleranseforening kan tilby to matlagingskurs frem mot jul. Vær oppmerksom på at man for å delta må være medlem i NPIF. Det første er Matlagingskurs uten gluten, hvete, sukker og melk, og går lørdag 7 november klokken 12.00. Kurssted er Bøler flerbrukshall og kurslederen er Monica Holand, ernæringsterapeut og naturopat. Det vil bli to timer med matlaging og deretter tid til spising og samvær. Flere av oppskriftene hentes fra kokebøkene Naturlig & næringsrik Morsom mat for store og små, og Naturlig & næringsrik Hurtigmat, mens resten er nyoppdiktede. Det andre kurset tar for seg Søte kaker og julebakst, og foregår lørdag 21 november fra kl.10.00 til kl.16.00 ved Høgskolen i Akershus, Lillestrøm. Kursleder er Torild Jåvold, masterstudent i mat, ernæring og helse, ved Høgskolen i Akershus.

Om dette kan være interessant, se NPIF´s nettside for påmelding.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar