mandag 19. oktober 2009

Hva kan du spise da?

I starten lurte jeg på det samme. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre og hverdagsmaten ble seende omentrent slik ut:
Frokost: kokt egg, bacon, eller omelett, vann, grønn te, oppskjærte grønnsaker eller oppskjært frukt
Lunsj: hjemmelaget salat, middagsrester fra dagen før eller kokte grønnsaker av diverse slag, maiskolber, en tur i varmdisken etter rent kjøtt eller fisk, eller om lommeboka godtok det - sushi
Mellommåltider: Vann, grønn te, nøtter, kokesjokolade, tørket frukt, fersk frukt, råkostsalat eller riskaker med eller uten pålegg
Middag: rent kjøtt, ren fisk, krydder, grønnsaker, ris, potet og alt man kan lage av det
Kvelds: ble stort sett kokte grønnsaker og en kopp te.

Men så traurig trenger det ikke være om man ser seg om etter alternativer og leter litt etter gode oppskrifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar